ΤΑΒΛΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΚΑΚΟ ΤΑΒΛΙ.
ΑΡΧΙΚΗ | ΤΑΒΛΙ | BACKGAMMON | ΤΑΒΛΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ | ΤΑΒΛΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Τουρνουά τάβλι από την Partygammon

Partygammon Million

 

 

Τουρνουά πάρτυ τάβλι

PartyGammon.com Million

Ετοιμαστείτε για τα μεγαλύτερα έπαθλα στο τάβλι!
Το PartyGammon.com γράφει ιστορία με το πρώτο τουρνουά τάβλι που θα έχει εγγυημένο έπαθλο $1 εκατομμυρίων δολαρίων! Λάβετε μέρος στους διαδικτυακούς προκριματικούς αποκλειστικά στο PartyGammon.com και μπορεί να κερδίσετε ένα από τα 64 έπαθλα του τουρνουά αξίας $12.500.

Το τουρνουά θα λάβει χώρα από τις 21 ως τις 27 Ιανουαρίου 2007 στο περίφημο Atlantis Resort στο Paradise Island στις Μπαχάμες, όπου διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάβλι στο ζενίθ της δημοτικότητάς του μεταξύ του 1975 και του 1978.

Ο νικητής του τουρνουά PartyGammon.com Million θα λάβει συνολικά $500.000, και τα υπόλοιπα χρήματα από το σύνολο των επάθλων θα μοιραστούν στο φιναλίστ του τελικού, στους δύο προκριθέντες στους ημιτελικούς και στους τέσσερις προκριθέντες στους προημιτελικούς. Οι τέσσερις καλύτεροι παίκτες στο συμπληρωματικό τουρνουά για τους χαμένους του Million θα λάβουν επίσης μεγάλα χρηματικά έπαθλα. Επιπλέον, θα υπάρξουν πολλά άλλα δρώμενα για να ενισχυθεί αυτή η εορταστική ατμόσφαιρα, όπως μίνι τζάκποτ και ένα συναρπαστικό Σούπερ Τζάκποτ.

Λόγω της αποκλειστικότητας του γεγονότος, θα παρευρεθούν πολλοί από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, καθώς και αρκετά διάσημα πρόσωπα διεθνούς φήμης. Θα υπάρξει ακόμη και βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης και διανομή της σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς όλου του κόσμου.

Λεπτομέρειες εκδήλωσης
Πότε: 21-25 Ιανουαρίου 2007
Που: Θέρετρο Atlantis, Μπαχάμες
Προαγορά: $10.000 (περιλαμβάνονται τα τέλη) Τέλη Έγγραφης: 5%
Αριθμός παικτών: 128 παίκτες το πολύ
64 άμεσες προαγορές
64 διαδικτυακοί προκριματικοί αποκλειστικά στο PartyGammon.com
Οι συμμετοχές θα κατοχυρωθούν σε όσους παίκτες προλάβουν να κάνουν την εγγραφή τους πρώτοι, οπότε, αν σχεδιάζετε να κάνετε προαγορά, φροντίστε να πληρώσετε για τη θέση σας όσο το δυνατό συντομότερο προκειμένου να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο τουρνουά!

Το τουρνουά PartyGammon.com Million λαμβάνει χώρα σε συνεργασία με την Player International Ltd του Λονδίνου, της οποίας ο Διευθύνων Σύμβουλος Stephen Pearson θα έχει και καθήκοντα παρουσιαστή της εκδήλωσης. Η διεξαγωγή του τουρνουά θα γίνει υπό την επίβλεψη του Howard Markowitz, προέδρου της Nevada Backgammon Association, γνωστού στην παγκόσμια κοινότητα του τάβλι για τα διεθνή τουρνουά που διοργάνωσε στο Λας Βέγκας.

Εξασφαλίστε μία θέση στην ιστορία του παιχνιδιού - παίξτε για μια θέση στο τουρνουά σήμερα!

 

Τάβλι info.gr

Όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε για το τάβλι στο ίντερνετ, τα πάντα για το διαδικτυακό τάβλι. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr.

INTERNETINFO © ONLINE TAVLI INFO.GR